FIT
6 nro
21,90
+ Mineraalimeikkisetti tai kosmetiikkalaukut

Me Naiset
10 nro
23,90
+ Useita mahtavia tilaajalahjoja!

Viherpiha
5 nro
21,00
+ Herkullista satoa ruukuista -kirja

Digikuva -lehti, tarjous & tilaus

Digikuva
3 lehteä 12,90€
» Tilaa lahjaksi

Digikuva on Pohjoismaiden suurin digikuvalehti, joka opastaa kädestä pitäen digitaalisen valokuvauksen saloihin. Se on erinomainen pakkaus tietoa kaikille kuvauksesta kiinnostuneille. Saat hyviä vinkkejä olitpa sitten vasta aloittanut tai pidempään kuvausta harrastanut. Digikuva kertoo miten saat parhaat muotokuvat, mitkä objektiivit kannattaa ostaa, miten hyödynnät RAW -tallennusmuotoa ja kuinka muokkaat kuvistasi entistä loistavammat. Hyödynnä Digikuva lehden tutustumistarjous ja tilaa nyt Digikuva niin olet askeleen lähempänä ammattikuvaajaa.

Digikuva yhteenveto

  • Digikuva tarjous: 3 lehteä / 12,90€
  • Normaali tilaushinta: 23,70€
  • Julkaisija: Bonnier Julkaisut
  • Ilmestyy: 18 kertaa / vuosi


» Takaisin     
Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

Muut lehtitarjoukset

FIT Me Naiset Viherpiha Seiska Anna Kunto Plus Systeri Kodin kuvalehti ET-lehti Cosmopolitan National Geographic Suuri käsityö ELLE Kauneus ja Terveys Tieteen kuvalehti Historia Katso Aku Ankka Kotipuutarha Apu Tekniikan Maailma Seura Demi Alibi Divaani Hyvä terveys Glorian koti Meidän perhe Kääk kirjakerho Koti & keittiö Eeva Olivia MAKU Kauneimmat käsityöt Kotivinkki Vauva Erä Oma Aika Goal Hevoshullu Prinsessa Muumi Koululainen Voi hyvin Ihana

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

MH77 sanoo...5
Pitäkälti digikuvan ansiosta tuli hankittua nykyinen kamera. Mietin pitkään parin vaihtoehdon välillä ja kameravertailu sitten ratkaisi päätöksen. Hetkeäkään en ole kyllä katunut en niin uuden kameran kuin lehdenkään hankkimista. :)
30.12.2011 18:162011-12-30
Sivu 1 / 1  (1 kommentti)  RSS   Tämä sivu     RSS   Kaikki sivut

Lisää kommentti

Captcha Audio
Refresh
Lisää kuvan kirjaimet:


Content

Saat parhaiden lehtien tarjoukset sähköpostiisi